All Rights Reserved.

All Rights Reserved.
All Rights Reserved.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, INNOVATING COURSES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Wednesday, June 6, 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ IMPROVE AND BOOST YOUR MEMORY.


ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ!!!

Στο σεμινάριο διδάσκεται πως λειτουργεί η μνήμη. Γίνονται ειδικές ασκήσεις για ανάπτυξη και επαναφορά της. Βελτιώνεται η ποιότητα ζωής, η παραγωγικότητα και οι ικανότητες του ατόμου εφόσον θα είναι σε θέση να αποθηκεύει περισσότερες πληροφορίες και να τις επαναφέρει όποτε τις χρειάζεται. Είναι ιδανικό για μαθητές που δυσκολεύονται να αποστηθίζουν πληροφορίες, για οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει την μνήμη του και για άτομα τα οποία μέσω στρατηγικών που θα διδαχτούν θα μπορούν να αποθηκεύουν μεγάλο αριθμό πληροφοριών.
Το σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο από το Continuing Professional Development Standards Agency της Αγγλίας, είναι τριμηνιαίο με συναντήσεις δυο φορές την εβδομάδα και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Ημερομηνία έναρξης Σεπτέμβριος 2018.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ!!! ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ!!! ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ!!!


ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ στο εμαιλ lifeandartpublications@yahoo.com , στην σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/academyoflifecoachingandcreativewriting/?modal=admin_todo_tour  η επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99512558.

No comments:

Post a Comment